SPecialty Cursussen

Wat is een specialty cursus? 

Dat is een cursus die zich richt op een apart deelgebied van de fotografie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan een cursus gericht op productfotografie of een gericht op het maken van zakelijke portretten.

Voor wie geschikt?

Een specialty cursus is geschikt voor hen die zich echt de finesses van een bepaald deelgebied eigen willen maken. Iemand die bijvoorbeeld voor een webshop vaak productfoto’s moet maken, kan daarom veel baat hebben bij de specialty Productfotografie.

Hoe wordt dit georganiseerd?

Een specialty cursus wordt bij ons gegeven als groepsevenement. Dit wil zeggen dat je je als groep van minimaal 3 personen hiervoor moet opgeven. De kosten daarvan bedragen €115 per deelnemer en de duur van de cursus bedraagt 3 bijeenkomsten. 

Je mag natuurlijk ook met twee deelnemers komen, maar de minimale kosten van 3 x €115 worden dan nog steeds in rekening gebracht. In een aantal gevallen kan het daarom kosteneffectiever zijn om de specialty als maatwerk workshop aan te vragen.

Extra onkosten

Let wel, als er voor een workshop bijzondere extra kosten worden gemaakt (denk hierbij bijvoorbeeld aan het inhuren van een fotomodel) dan komen die kosten bovenop het cursusbedrag. Voor de bij ons aangesloten amateur fotomodellen betaal je voor een bijeenkomst overigens slechts €35.

Interesse in onze cursussen?

Vul onderstaand formulier in om geheel vrijblijvend meer over onze cursussen te weten te komen!
Geef jouw naam aan ons door.
Laat ons jouw emailadres weten zodat we naar je kunnen reageren.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Type hier het bericht dat je naar ons wilt sturen.
Ongeldige invoer