Fotografie

Wij maken dolgraag foto’s voor u. Fotograferen is onze passie en we nemen dan ook alle opdrachten heel serieus. Samen bespreken we wat u voor ogen heeft en wij brengen onze ervaring in om samen iets prachtigs te maken.

Zakelijke fotografie

Het spreekt haast vanzelf dat het gebruik maken van eigen beeldmateriaal veel sterker overkomt dan het inkopen van stockfoto’s. Met eigen beeldmateriaal kan men het eigen bedrijf, de te leveren diensten of producten natuurlijk veel beter, herkenbaarder en vooral directer presenteren aan de doelgroep.

Toch maken met name MKB bedrijven hier nog weinig gebruik van. De reden is dat men niet zelden aanneemt dat het inhuren van een fotograaf erg duur is en het zelf fotograferen te amateuristisch over komt. Deze zaken vallen in praktijk echter mee en ook hier geldt dat het er uiteindelijk om gaat wat iets oplevert, niet wat het kost.

Fotograferen en filmen is een vak. Het vakmanschap wat hiermee gepaard gaat ontstaat uit creativiteit, opleiding en ervaring. Wil een organisatie een boodschap visueel echt goed overbrengen, dan is dit vakmanschap nodig. Authenticiteit en creativiteit worden door de vakman gekneed tot beelden die een onuitwisbare indruk achter laten.

Of u nu productfoto’s, beeldmateriaal voor op uw website of bijvoorbeeld een brochure wilt laten maken, Panthera staat garant voor een hoge kwaliteit fotografie waarbij authenticiteit en creativiteit key zijn. Neem gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op om samen te praten over de mogelijkheden. U zult zien dat de prijzen die wij hanteren laag zijn voor wat u van ons kunt verwachten!

Particulieren fotografie

Hoewel het niet onze meest zichtbare doelgroep is, werkt Panthera Visual Media ook graag voor particulieren. Met onze achtergrond in onder andere de zakelijke portretfotografie, kunst- en modefotografie, mag men natuurlijk wel iets bijzonders van ons verwachten.

Voor prachtige portretfoto’s, fraaie familieportretten en bijvoorbeeld professionele portfolio’s voor modellen en artiesten, kunt u daarom goed bij ons terecht. We maken echter geen pasfoto’s of ‘standaard’ bruidsrapportages. Als we niet iets kunnen toevoegen aan het beeldmateriaal, maken we ze namelijk liever niet.

We willen alleen dat maken waar we trots op kunnen zijn en we hebben hier in ook een naam hoog te houden. Het is dan ook juist deze instelling die ons dwingt iedere keer opnieuw het beste te produceren. Zoekt u naar de fotograaf die dit nastreeft, dan bent u, ook als particulier, bij ons dus aan het juiste adres!

Wij hebben een speciale aanbieding voor een fotoshoot die zowel individueel als bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje voor particulieren kan worden gebruikt. Lees hier meer over deze leuke mogelijkheid!

Bekijk de voorbeelden in ons portfolio.

Interesse in onze diensten?

Vul onderstaand formulier in om geheel vrijblijvend meer over onze diensten te weten te komen!
Geef jouw naam aan ons door.
Laat ons jouw emailadres weten zodat we naar je kunnen reageren.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Type hier het bericht dat je naar ons wilt sturen.
Ongeldige invoer