Events

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar op een vriendinnendag, teamuitje of een vrijgezellenfeestje kan een photoshoot een enorm leuke aanvulling zijn! Ook kan het een super leuk en origineel cadeau zijn, want wie wil er nu geen mooie foto's van zichzelf hebben? En waarom zou je jezelf niet eens gewoon mogen verwennen met een photoshoot?

In een twee uur durende sessie prachtige foto’s laten maken waarvan je zelf bepaalt wat het moet worden, is dat niet leuk? Van sportieve, glamour of boudoir foto’s tot aan zakelijk aan toe, alles kan! En diverse stijlen zijn natuurlijk ook nog eens prima te combineren binnen het tijdsbestek dat voor deze leuke shoot staat! Eigenlijk is alles wel mogelijk wat jij wilt, daarom spreken we van tevoren af wat je wil en maken we daar een plan voor. Uiteraard zijn de foto’s voor en van jou. Jij bepaalt wat er mee gebeurt en verder krijgt niemand ze onder ogen.

Voor een bedrag vanaf €185 kun je een onvergetelijk event organiseren voor jezelf en voor anderen. Lees hier verder voor meer details!