Particulieren

Panthera Visual Media vindt het heel leuk om juist ook voor de particuliere markt te werken. We willen daarvoor graag iets maken waarvan iedereen kan zien dat er professionals aan het werk zijn geweest. Op die manier krijg je iets unieks in handen waar je ook na jaren nog blij mee zult zijn!

Waar het bij dit soort fotografie volgens ons om gaat, is om mooie beelden te krijgen en gebeurtenissen, herinneringen en emoties vast te leggen waarbij alle aandacht naar de essentiele details gaat. 

We maken dus geen standaard pasfoto’s of traditionele bruidsrapportages, maar gaan graag samen met jou de meer creatieve kant op.  Sfeerfoto’s zoals die gemaakt worden bij boudoir photoshoots, fine art of portret fotografie vinden we heel leuk om te doen, maar we gaan ook graag aan de slag met zaken als body painting, bijzondere kleding, sport, water, melk en zelfs meel.

Vanzelfsprekend maken we foto’s voor jou en zijn ze ook alleen voor jou. Jij bent de enige die bepaalt wat er met de foto’s gebeurt. We gaan hier uitermate zorgvuldig mee om waardoor je hier volledig gerust op kunt zijn!

Cursussen

Tarief: €185

Shoot van 2 uur
Negen fraaie foto’s
Drie outfits
Maximaal twee personen
Professioneel geretoucheerd
Fotografie in professionele studio
Ervaren vakfotograaf
Professionele studioapparatuur

Voorafgaande aan de shoot nemen we door wat je precies voor ogen hebt. Onze fotograaf zal samen met je brainstormen over jouw ideeën en het doel van de shoot. Je zult verbaasd zijn van de creativiteit en mogelijkheden! Je weet hierdoor ook precies hoe je je op de photoshoot kunt voorbereiden. Bijvoorbeeld welke kleding en/of attributen je mee moet nemen.