Zakelijke fotografie

Websites en folders voorzien van eigen foto’s komt vanzelfsprekend veel beter over dan aangekochte afstandelijke stockfoto’s waarvan er dertien in een dozijn gaan. Deze foto’s moeten dan wel van hoogwaardige kwaliteit zijn doordat gebruik is gemaakt van een perfecte belichting en fraaie composities. Daarom is het maken van dit soort foto’s het werk van een specialist die kan terugvallen op de nodige kennis van en ervaring in het maken van dergelijke foto’s.

Panthera Visual Media neemt voorafgaande aan het fotograferen met u door wat voor een bedrijf u bent, welke sfeer er heerst en welke doelgroepen u probeert te bereiken. Wij zijn gewend om samen te werken met websitebouwers en design bureaus om het meest optimale resultaat te bereiken. Alles moet immers naadloos op elkaar aansluiten! Indien nodig kunnen wij er met ons moederbedrijf zelfs voor zorgen dat uw website gemaakt wordt of folders worden ontwikkeld.

Omdat we dit werk met veel ervaring kunnen oppakken, zijn we heel efficiënt en daarmee laag geprijsd. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen vinden we vast en zeker een mogelijkheid om iets moois te maken!