Cursus Advanced Digital Photographer

Tijdens deze gevorderde cursus doe je praktische ervaring op met het maken van foto’s voor bepaalde stijlen. Denk hierbij aan productfoto’s of het werken met studio apparatuur. Om deze cursus goed te kunnen volgen moet je de kennis aangeboden tijdens onze basiscursus Digitale Fotografie beheersen. Termen en het gebruik van zaken zoals diafragma, sluitertijden of ISO waarden mogen dan dus geen geheimen meer voor je hebben.

Onze cursussen worden gegeven door ervaren vakfotografen die gewend zijn om trainingen en workshops te verzorgen. Omdat het door de wol geverfde professionals zijn, mag je daar heel wat van verwachten!

Deze interessante cursus bevat vijf bijeenkomsten. Iedere bijeenkomst besteed aandacht aan een fotografie stijl. Omdat de uiteindelijk gekozen stijlen door de groep worden bepaald, kan het aanbod per cursus variëren. Het komt bijvoorbeeld ook voor dat een cursusgroep besluit meerdere bijeenkomsten te besteden aan dezelfde stijl waardoor ze daar dieper op in kunnen gaan.

Na deze cursus kun je natuurlijk altijd nog kiezen voor de maatwerk gerichte workshops, of de gevorderden specialty cursussen zoals die voor strobist- of productfotografie.

Deze cursus wordt aangeboden als een open inschrijving. Dit betekent dat hij plaatsvindt bij voldoende deelname (minimaal 3 deelnemers). De maximale groepsgrootte bedraagt 8 deelnemers. Je kunt dus ook een eigen groep samenstellen en op die manier een soort vriendencursus organiseren. De kosten voor de cursus bedragen €145 per deelnemer. Je moet zelf over een camera beschikken waarop je zaken zoals de sluitertijd, het diafragma en de ISO waarden handmatig kunt instellen. Flitsers zijn niet nodig.

Interesse in onze cursussen?

Vul onderstaand formulier in om geheel vrijblijvend meer over onze cursussen te weten te komen!
Geef jouw naam aan ons door.
Laat ons jouw emailadres weten zodat we naar je kunnen reageren.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Type hier het bericht dat je naar ons wilt sturen.
Ongeldige invoer