Photoshop

Photoshop of andere beeldbewerkingsprogramma’s kunnen tegenwoordig beschouwd worden als de donkere kamer van de fotografie. In deze rubriek vind je beschrijvingen terug van toepassingen die met behulp van Photoshop gerealiseerd kunnen worden op een manier zodat je ze zelf voortaan ook kunt toepassen.

Is een zeemeermin of zeemeerman nu een mens met de staart van een vis, of een vis met het bovenlichaam van een mens? Zijn ze gevaarlijk of aardig? Of spreken we hier over niets anders dan een sprookje? Wie zal het zeggen!

Iedereen die een beetje ouder wordt, kent de foto’s van David Hamilton wel. Zijn foto’s scheppen een beeld van droomachtige opgeschoten meisjes die een beetje vaag op de gevoelige plaats zijn vastgelegd. Hoe doe je dat zelf?

Voor veel gebruikers van Photoshop bleek het werken met de ingebouwde 3D-mogelijkheden een niet te overwinnen obstakel te zijn, dus heeft Adobe besloten het er weer uit te gaan halen. Best jammer, maar we vinden er wel wat op!

Noorderlicht in Zeeland? Alleen bij heel sterke zonnestormen zien we het Noorderlicht in Nederland. Maar met Photoshop kan (zowat) alles en op ieder moment!

Pagina 1 van 26