Photoshop

Photoshop of andere beeldbewerkingsprogramma’s kunnen tegenwoordig beschouwd worden als de donkere kamer van de fotografie. In deze rubriek vind je beschrijvingen terug van toepassingen die met behulp van Photoshop gerealiseerd kunnen worden op een manier zodat je ze zelf voortaan ook kunt toepassen.

Een masker wordt binnen Photoshop gebruikt om een gedeelte van een layer te kunnen verbergen. Dit wordt beschouwd als een van de meest fundamentele zaken binnen Photoshop. Maar hoe haal je daar het uiterste uit?

Met behulp van de 3D mogelijkheden van Photoshop is het relatief simpel fraaie schaduwen te laten ontstaan. In dit artikel lees je hoe je dat kunt doen.

The Hunger Games vertelt het verhaal van Katniss, een meisje dat de arena in gaat om een spel te spelen waarbij deelnemers sterven. Die willen we maken, waar we hebben er dan wel speciale kleren voor nodig en hoe kom je daar aan?

Een hyperrealistisch schilderij is een schilderij dat sterk lijkt op een foto. Maar kunnen we ook foto maken die lijkt op een hyperrealistisch schilderij?

Pagina 1 van 22