Photoshop

Photoshop of andere beeldbewerkingsprogramma’s kunnen tegenwoordig beschouwd worden als de donkere kamer van de fotografie. In deze rubriek vind je beschrijvingen terug van toepassingen die met behulp van Photoshop gerealiseerd kunnen worden op een manier zodat je ze zelf voortaan ook kunt toepassen.

Het is niet altijd mogelijk om met een goede make-up artiest te werken. Maar met Photoshop kunnen we dat met deze alternatieven aardig compenseren !

Veel mensen zouden wel eens willen zien hoe een andere oogkleur bij hen zou staan. Met Photoshop is dat geen probleem!

We hebben al eerder tutorials geschreven waarmee lichtstralen of lichtbundels met behulp van Photoshop gemaakt kunnen worden. Deze techniek zou niet in dit rijtje mogen ontbreken!

Wanneer je delen van een foto wilt aanpassen die over een bepaalde lichtsterkte beschikken, dan kun je hiervoor een luminosity mask aanmaken. En geloof maar, dat wil je soms kunnen!

Een tekst of logo op een afbeelding plaatsen is misschien niet zo’n probleem, maar wat als deze tekst of het logo een realistisch onderdeel van de afbeelding moet gaan uitmaken? Met deze tutorial kun je dat voor elkaar krijgen!

Pagina 1 van 14