Blog

Soms wil je wel eens te weten komen hoe een bepaald resultaat verkregen wordt. Hoe werd een bepaalde opname bijvoorbeeld gemaakt? Hoe kregen ze het voor elkaar dat die flitser precies op het juiste moment afvuurde? In deze rubriek vertellen we je hoe we dat voor elkaar kregen zodat je dat zelf voortaan ook kunt doen.

Ik was het al weer vergeten, maar blijkbaar had ik tijdens een lunch beweerd dat ik van mening was dat je met Photoshop van zowat iedere foto de sfeer kon maken die je wilde, als je maar creatief en handig genoeg zou zijn. En dat zou ik weten!

Het levert vaak leuke foto’s op als iemand meerdere malen op dezelfde afbeelding is geplaatst. Maar meestal zie je helaas toch dat het nep is. Dit is echter goed te voorkomen!

Lelijk glas is moeilijk mooi te fotograferen, totdat je het vult met olie. Lees hier waarom met olie en hoe je dat het beste doet!

Een speelgoedauto uit de kindertijd eer aan doen, dan kan met deze leuke tutorial!

Winterfoto’s maken zonder de kou in te hoeven, dat kan op vrij eenvoudige wijze met een paar simpele attributen, perforator snippers en een goede stofzuiger om die weer op te zuigen.

Pagina 1 van 11