Blog

Soms is het leuk om de mening van een andere fotografen te vernemen, meer over voor fotografie aanverwante onderwerpen te weten te komen, te horen hoe bepaalde zaken werken of te weten te komen hoe een resultaat verkregen werd. In deze rubriek word je daarom ter inspiratie meegenomen in het gedachtegoed van de brede wereld van de fotografie. 

Je denkt dat je alles goed hebt gedaan, maar toch worden je foto's niet veel bekeken. Hoe komt dat en wat kun je daar tegen doen? 

Dat naakt al duizenden jaren in de westerse kunst wordt gebruikt, zal niemand kunnen zijn ontgaan. Maar waarom is dat eigenlijk zo en kan dit nu nog en wat betekent dit dan vandaag de dag?

Soms zou je klanten willen demonstreren hoe een folder of een verpakking er uit zal komen te zien met een door jouw gemaakte foto. Door een mock-up te sturen, krijgen ze daar een goed beeld van.

Glamourfotografie is een fotografiestijl waarbij de aantrekkelijkheid en de verleidelijkheid van een model worden benadrukt. Een leuke, maar ook best een moeilijke stijl om te maken.

Pagina 1 van 16