Blog

Soms wil je wel eens te weten komen hoe een bepaald resultaat verkregen wordt. Hoe werd een bepaalde opname bijvoorbeeld gemaakt? Hoe kregen ze het voor elkaar dat die flitser precies op het juiste moment afvuurde? In deze rubriek vertellen we je hoe we dat voor elkaar kregen zodat je dat zelf voortaan ook kunt doen.

Met een DIY (Do It Yourself) oplossing kun je het bokeh in een opname letterlijk vorm geven. Lees hier hoe je dat kunt doen.

Hoe kunnen we een eigen campagne maken? Die vraag stelden wij onszelf af toen een collega vertelde dat hij zich af en toe irriteerde aan het gebruik van de mobiele telefoon door bepaalde mensen die voor hen hinderlijk verslavend leek te zijn geworden.

Wanneer je niet in opdracht van een modemerk werkt, en postorderbedrijven niet wilt opschepen met teruggestuurde kledingstukken zodat je deze niet hoeft te betalen, valt het lang niet altijd mee om aan de juiste kleding te komen voor een photoshoot. Maar gebruik je een fotomodel als papieren aankleedpop, dan krijg je het toch nog voor elkaar!

Zwart-wit fotografie wordt door de hele geschiedenis van de fotografie toegepast en bejubeld. Maar deze stijl (ook black-white photography genoemd) is wel wat meer dan slechts kleuren wegfilteren.

Pagina 1 van 10