Blog

Soms is het leuk om de mening van een andere fotografen te vernemen, meer over voor fotografie aanverwante onderwerpen te weten te komen, te horen hoe bepaalde zaken werken of te weten te komen hoe een resultaat verkregen werd. In deze rubriek word je daarom ter inspiratie meegenomen in het gedachtegoed van de brede wereld van de fotografie. 

Met een externe lichtmeter een scene met twee flitsers belichten in een belichtingsratio van 1:2 is niet zo moeilijk met de aanpak zoals deze in dit artikel beschreven staat.

Als we naar Nikon luisteren dan zouden we minder naar schermen moeten kijken en er meer met de camera in de hand op moeten uittrekken. De echte wereld in en minder bezig zijn met de wereld van A.I.. Wat is er aan de hand?

Al ver in de geschiedenis kwamen heksen bijeen in zogenaamde covens, waarschijnlijk om elkaar te helpen, tips te geven en ideeën uit te wisselen. Voer voor verhalen en foto’s!

Wij waren niet geheel tevreden over het einde van Game of Thrones. Dus, zo dachten wij, als fans van deze serie, waarom er dan niet zelf een ander einde aan maken? In dit artikel vertellen we je hoe we dat deden.

Er zit een groot verschil tussen iemand die een kiekje maakt van een gezellige maaltijd en iemand die een professioneel ‘food photographer’ is. Wat die verschillen zijn en welk licht je voor dit soort foto's kunt gebruiken, lees je in dit artikel.

Pagina 1 van 27