Blog

Soms is het leuk om de mening van een andere fotografen te vernemen, meer over voor fotografie aanverwante onderwerpen te weten te komen, te horen hoe bepaalde zaken werken of te weten te komen hoe een resultaat verkregen werd. In deze rubriek word je daarom ter inspiratie meegenomen in het gedachtegoed van de brede wereld van de fotografie. 

Sommige fotografen zien het verwezenlijken van hun foto’s als een soort mission impossible. Ze hebben een leuk idee maar vinden het onmogelijk dit tot stand te brengen. Wij laten graag zien dat dit lang niet altijd het geval hoeft te zijn!

In 1958 werd in Noord-Amerika de loop van een rivier veranderd om nieuwe wegen aan te kunnen leggen. Hierdoor kwamen dorpen onder water te staan die je nu in de St. Lawrence rivier als duiker kunt bezoeken. Klinkt dat niet leuk?

In de film Entrapment zie je Catherine Zeta-Jones met blinddoek tussen de laserstralen van een alarmsysteem door gaan. Deze beroemde scene inspireerde ons tot het maken van een foto.

Als je je verveelt en er plotseling een pratend wit konijn langs je rent, weet je wel hoe laat het is. Dit bekende sprookje uit 1865 kent iedereen en dus leuk om het in het heden vorm te geven. Het blijft een leuk thema!

Pagina 1 van 20