Blog

Soms wil je wel eens te weten komen hoe een bepaald resultaat verkregen wordt. Hoe werd een bepaalde opname bijvoorbeeld gemaakt? Hoe kregen ze het voor elkaar dat die flitser precies op het juiste moment afvuurde? In deze rubriek vertellen we je hoe we dat voor elkaar kregen zodat je dat zelf voortaan ook kunt doen.

Wie kent ze niet, die mooie foto’s van ringen, oorbellen of horloges in de reclamefolders van juweliers? Zo maak je deze foto’s zelf!

Veel mensen duiken, en van de vele duikers die er zijn is een behoorlijk percentage onderwater vroeg of laat met een camera aan de slag om de thuisblijvers het fraais te kunnen laten zien wat ze allemaal met eigen ogen hebben mogen aanschouwen.

Wanneer je de opdracht krijgt om een headshot te maken, dan zou je als fotograaf de doelstelling moeten hebben dat die persoon achteraf tegen je zegt dat hij nog nooit zo’n mooie foto van zichzelf heeft gezien. Hij zou hem het liefste meteen op LinkedIn en alle andere social media platformen willen gaan gebruiken. Dat is natuurlijk een heel mooi streven, maar hoe bereik je dit nu?

Pagina 1 van 8