Fotomodel voor een dag

Een droom die uitkomt!

Is dit niet een droom die waar wordt? Fotomodel zijn! In een twee uur durende sessie worden er prachtige foto’s van je gemaakt waarbij je zelf kunt kiezen wat het moet worden. Je kunt bijvoorbeeld zakelijke foto’s laten maken, maar ook sportieve, sexy, boudoir of bijvoorbeeld glamour foto’s. En diverse stijlen zijn natuurlijk ook prima te combineren binnen het tijdsbestek dat hier voor staat! Tip: Hiermee kun je dus ook jouw eigen portfolio uitbreiden. Eigenlijk is alles wel mogelijk wat jij wilt!

Hoe werkt het?

Vooraf overleg je samen met de fotograaf wat je precies voor ogen hebt en hij kan je verder adviseren. Je kunt dan ook afspreken wat je mee moet nemen. Denk daarbij aan kleding, schoenen en bijvoorbeeld sieraden. En geloof vooral niet dat dit alleen maar is weggelegd voor mensen die door iedereen als heel knap worden beschouwd. Iedereen is mooi, als je dat maar naar boven weet te halen. En daar helpen we je graag bij! Verwen jezelf en laat jezelf (en jouw partner, vrienden of vriendinnen) verrassen door de mogelijkheden en de fraaie resultaten!

Vrijgezellenfeestje of vriendinnendag

Ook wanneer je een vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag organiseert, kan het heel leuk zijn om daarvoor deze fotoshoot te plannen. Dat gaat eigenlijk op dezelfde manier. Je spreekt vooraf door wat je wilt, en wij zorgen er voor dat het gebeurt! Denk daarbij rustig “out of the box”: Een meelshoot of waterballet met vriendinnen? Geen probleem!

Wat krijg je?

Nadat de fotoshoot heeft plaatsgevonden, zorgen wij er voor dat je tien foto’s in groot formaat fraai bewerkt en digitaal toegestuurd krijgt. Dus geen flauwekul met achteraf per foto bijbetalen of licentievergoedingen betalen. Die foto’s zijn gewoon van jou en jij kan daar mee doen wat je wilt!

Wat kost het?

Een dergelijke sessie kost €185. Wil je echter heel bijzondere dingen waarvoor wij extra veel tijd in de voorbereiding moeten stoppen zoals het verbouwen van de studio, dan overleggen we even vooraf. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan!

Meer informatie?

Neem gewoon even contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden doornemen!
Image
Image
Image
Image
Image