Over ons

Binnen Panthera Visual Media ontwikkelen wij visueel beeldmateriaal zoals foto's, animaties en video's. Dit doen wij zowel voor organisaties als particulieren. Bovendien bieden wij diverse fotografie cursussen aan.

Onder onze opdrachtgevers bevindt zich een groot aantal toonaangevende en bekende merken en organisaties, maar we werken ook graag voor particulieren en MKBers. Voor ons is de omvang of de bekenheid niet doorslaggevend, het gaat om het werk dat we voor u kunnen doen. 

Wij houden er van om mooi werk te maken. Werk dat je het gevoel geeft echt te leven, te laten zien wat je zou moeten vastleggen. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor later! 

Omdat Panthera Visual Media deel uitmaakt van Panthera BV, sluiten onze producten naadloos aan op de andere diensten die door Panthera BV worden aangeboden. Denk daarbij vooral aan de diensten op het gebied van Online Marketing. Samen zijn we hierdoor in staat om niet alleen beeldmateriaal te leveren, maar bijvoorbeeld ook op maat gesneden websites te ontwikkelen.

Deze geïntegreerde eindproducten zijn voor u als klant uniek omdat wij in dat geval uw producten, diensten en/of organisatie professioneel en persoonlijk in beeld hebben gebracht, vakkundig hebben verwerkt en online hebben gezet, met alles wat daar bij hoort. En dat allemaal onder een dak!

Wij komen natuurlijk heel graag met u in contact wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening!
Image