Cursus Digitale Fotografie

Tijdens deze leuke basiscursus leer je de belangrijkste basisbegrippen van de digitale fotografie kennen en er mee werken. Zaken als sluitertijden, diafragma en wit balans kennen na afloop van deze cursus geen geheimen meer voor je. Maar we zullen ook praten over onderwerpen als compositie en bijvoorbeeld het gebruik van meerdere flitsers. Het wordt dus een interessante, maar vooral ook een leuke en leerzame tocht langs diverse belangrijke pijlers van de digitale fotografie.

Onze cursussen worden gegeven door ervaren vakfotografen die gewend zijn om trainingen en workshops te verzorgen. Omdat het door de wol geverfde professionals zijn, mag je daar heel wat van verwachten!

De duur van deze cursus is opzettelijk kort gehouden. Binnen drie intensieve cursusavonden nemen we het gehele programma met je door. Op deze manier is het voor iedereen goed te volgen en word je snel op weg geholpen meer uit de camera te halen en betere foto’s te maken. Tijdens de cursus worden ook foto opdrachten gegeven die in de les worden nabesproken.

Na deze cursus kun je kiezen of je ook nog de cursus Advanced Digital Photographer cursus zou willen volgen. Deze cursus sluit naadloos op de basiscursus aan en je komt daardoor op praktische wijze in aanraking met verschillende disciplines in de fotografie, zoals portretfotografie of productfotografie. Ook is het mogelijk na de basiscursus meteen een van onze vele gevorderde specialty cursussen te volgen, zoals die voor strobist of productfotografie of je via maatwerk workshops verder te bekwamen.

Deze cursus wordt aangeboden als een open inschrijving. Dit betekent dat hij plaatsvindt bij voldoende deelname (minimaal 3 deelnemers). De maximale groepsgrootte bedraagt 8 deelnemers. Je kunt dus ook een eigen groep samenstellen en op die manier een soort vriendencursus organiseren. De kosten voor de cursus bedragen slechts €95 per deelnemer. Je moet zelf over een camera beschikken waarop je zaken zoals de sluitertijd, het diafragma en de ISO waarden handmatig kunt instellen. Flitsers zijn niet nodig.

 

Interesse in onze cursussen?

Vul onderstaand formulier in om geheel vrijblijvend meer over onze cursussen te weten te komen!
Geef jouw naam aan ons door.
Laat ons jouw emailadres weten zodat we naar je kunnen reageren.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Type hier het bericht dat je naar ons wilt sturen.
Ongeldige invoer