Maatwerk Workshops

Waarom maatwerk?

Sommige mensen zijn al een tijdje op weg, maar willen meer uit een bepaalde stijl, hun camera of fotografie in het algemeen zien te halen. Het komt ook voor dat iemand zich voor een maatwerk workshop opgeeft omdat hij of zij het gewoon prettig vindt om 1-op-1 aan de slag te gaan en zelf te kunnen kiezen wat meer of minder relevant is.

De individuele aanpak

Voor dit soort maatwerk lessen spreken we tijdens een voorgesprek af wat je graag zou willen leren en wat je daarmee wilt bereiken. Deze leerdoelen gebruiken we als ons uitgangspunt om een op maat gesneden training voor je op te kunnen zetten. De cursusduur, en daarmee de cursusprijs, is vanzelfsprekend afhankelijk van de doelen. Per bijeenkomst (vaak op een avond) vragen we hiervoor een bedrag van €75. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel bijeenkomsten je aan jouw maatwerk opleiding zou willen besteden.

Alleen of in een groep?

Kom je met meer mensen (maximale groepsgrootte 6 mensen) voor een maatwerk workshop, dan is dat sterk kostenbesparend. Voor iedere volgende deelnemer wordt namelijk slechts €25 extra per bijeenkomst doorbelast. Kom je dus met drie mensen, dan betaal je slechts €125 per bijeenkomst voor een maatwerk opleiding!

Extra onkosten

Let wel, als er voor een workshop bijzondere extra kosten worden gemaakt (denk hierbij bijvoorbeeld aan het inhuren van een fotomodel) dan komen die kosten bovenop het cursusbedrag. Voor de bij ons aangesloten amateur fotomodellen betaal je voor een bijeenkomst overigens slechts €35.

De genoemde kosten zijn uiteraard exclusief BTW.

Interesse in onze cursussen?

Vul onderstaand formulier in om geheel vrijblijvend meer over onze cursussen te weten te komen!
Geef jouw naam aan ons door.
Laat ons jouw emailadres weten zodat we naar je kunnen reageren.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Type hier het bericht dat je naar ons wilt sturen.
Ongeldige invoer