Cursussen

Wij bieden onze cursisten de mogelijkheid om tijdens praktijk gerichte workshops heel gericht en op basis van de eigen situatie, het vak beter te leren kennen. Vaak vindt dit op individuele basis plaats of in kleine groepjes, maar we geven ook klassikaal les aan grotere groepen op basis van open inschrijvingen.

Tijdens onze cursussen en workshops gaan we vanzelfsprekend in op de achterliggende theorie, maar we richten ons vooral op de praktische vaardigheden. Aan de hand van praktische en bruikbare voorbeelden laten we zien hoe je zaken aanpakt. Concreet, praktisch en relevant!

Waarom zelf (zakelijk) fotograferen?

Omdat dit vak goed en snel te leren is, leuk is om te doen en het zelf fotograferen de flexibiliteit enorm doet toenemen. Daarbij is het kostenbesparend om zelf zakelijk te kunnen fotograferen. Dat niet alle kneepjes van het vak dan bekend zijn, en het misschien soms nog wat aan ervaring ontbreekt, hoeft geen probleem te zijn. Laat je gewoon ondersteunen door een vakman die weet waar hij het over heeft. Met een aantal eenvoudige tips en goede voorbeelden die je samen met hem maakt, kun je snel zelfstandig aan de slag. 

Type cursussen

Panthera Visual Media biedt maatwerk workshops aan, maar ook hoogwaardige open inschrijf cursussen. Dit zijn algemene, min of meer standaard cursussen voor geinteresseerden waarvan de inhoud vooraf vastligt. Denk hierbij aan onze veel gevolgde basiscursus Digitale Fotografie of de Advanced Digital Photographer cursus waarbij maar liefst vijf verschillende stijlen van fotografie, waaronder portret- of productfotografie kunnen worden behandeld.

Basiscursus Fotografie

"Na de leuke basiscursus die ik begin 2018 bij Panthera volgde, was ik meteen verkocht. Ik wist niet dat ik nog zoveel niet wist van mijn eigen camera! Ik ben meteen doorgegaan met de cursus voor gevorderden. De docent was een goede verteller en een zeer ervaren fotograaf, dat merkte je meteen!"

Webshop producten

"Ik kwam met een specifieke vraag omdat ik al langer fotografeerde maar een beetje was vastgelopen in de productfotografie voor onze eigen webshop. Hoe kunnen de foto's wel beter worden? Tijdens de praktische workshop leerde ik zoveel, dat ik daar heel goed mee verder kan. Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken!"

Interesse in onze cursussen?

Vul onderstaand formulier in om geheel vrijblijvend meer over onze cursussen te weten te komen!
Geef jouw naam aan ons door.
Laat ons jouw emailadres weten zodat we naar je kunnen reageren.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Type hier het bericht dat je naar ons wilt sturen.
Ongeldige invoer